EHBO homeopathische huisapotheek voor dieren

Wij verkopen alleen nog de 36 middelen huisapotheek voor mensen, die uiteraard ook voor dieren gebruikt kan worden.

Wij adviseren om bij dieren als toevoeging in ieder geval de SOS bloesemremedie druppels te kopen, omdat deze bij heel veel gevallen bij dieren van pas komt. Dit kunt u allemaal lezen in de gratis homeopathiegids voor dieren.

Er zijn veel homeopathische middelen die in een lage verdunning redelijk oppervlakkig werken en geschikt zijn voor acute klachten en zelfmedicatie. (C en D potenties). Hier kan men volstaan met het zoeken naar een klacht en de omstandigheden erbij om het juiste middel te vinden. Het kan ook geen kwaad als meerdere middelen tegelijk worden gegeven.

Bij klachten die aanblijven of die ernstig zijn kunt u natuurlijk het beste een homeopathisch geschoolde dierenarts raadplegen.

Klik op deze link om de gratis EHBO homeopathiegids voor dieren te downloaden

Screen shot 2015-02-01 at 16.07.46

Klik op deze link om de homeopathische huisapotheek te kopen

Voordelen van het gebruik van een homeopathische kit voor huisdieren:

 • u bespaart op de kosten van een dierenarts
 • de korrels zijn eenvoudig toe te dienen
 • u voorkomt overmatig gebruik van antibiotica
 • u leert hoe homeopathie werkt

Natuurlijk kunt u niet zonder uw dierenarts en is het niet zo dat u met deze kit nooit meer naar een dierenarts hoeft. U kunt met deze kit veel kleine klachten verhelpen en door alert te reageren op ziektesymptomen van uw huisdier, kunt u erger voorkomen en daarmee een bezoek aan uw dierenarts.

Er zijn ook nog een aantal aanvullende producten die door dezelfde fabrikant zijn ontwikkeld die helpen bij wond- , oog- en huidverzorging. Deze producten zijn:

 • Helios SoeSSence bloesemdruppels Deze druppels zijn eigenlijk onmisbaar bij de behandeling van dieren. Zet het in bij stress en noodgevallen.
 • Hypericum/Calendula tinctuur
  Met deze tinctuur gemengd met steriel water kunt u wonden schoonmaken. Het helpt om wonden en huidirritaties sneller te helen.
 • Euphrasia tinctuur
  Met deze tinctuur gemengd met steriel water kunt u geïrriteerde en vervuilde ogen schoonmaken.
 • Helios SOeSsence Shampoo voor dieren In een milde SLS-vrije shampoo basis hebben we essentiële oliën van lavendel en kamille samengevoegd, organische plantentincturen van Calendula en Urtica Urens, zwavel en bloesem remedie Crab Apple om uw huisdier voorzichtig schoon te maken. Helios SOeSsence Shampoo is geschikt voor alle vacht- en huidtypen en wordt speciaal aanbevolen voor huisdieren met droge, schurende of jeukende huid en laat ze ook nog lekker ruiken.
 • Helios SOeSsence Balm voor dieren Helios SOeSsence Pet Balm combineert organische plantentincturen van Hypericum en Calendula met essentiële oliën van Romeinse Kamille en Lavendel, samen met Helios SOeSsence Flower Formula en Vitamine E olie in een verzachtende bijenwas balsem. Traditioneel gebruikt voor kleine wonden, schuren, zere pootjes en huidirritaties, is de balsem verpakt in een 50g pot.Verzachtend en helend bij kleine wonden, schaafwonden, pijnlijke poten en huidirritaties.

Hoewel de bovenstaande producten zijn ontwikkeld voor dieren, kunnen ze ook uitstekend door mensen gebruikt worden!

Zoekt u een homeopathische kit voor mensen? Klik dan hier

0 reacties op “EHBO homeopathische huisapotheek voor dieren
1 Pings/Trackbacks voor "EHBO homeopathische huisapotheek voor dieren"
 1. […] EHBO homeopathische huisapotheek voor dieren […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*