DIY homeopathie voor dieren

DIY homeopathie voor dieren

DIY homeopathie voor dieren

 

Dieren met homeopathie behandelen is niet moeilijk!

Met behulp van de Natuvitaal gratis homeopathiegids voor dieren kun je eenvoudig beginnen om je huisdier te behandelen bij huis- tuin- en keukenklachten. Consulteer bij ernstige en/of chronische klachten, en bij dieren die zwanger zijn altijd een homeopaat of homeopathisch dierenarts. Download het e-book hier.

(Visited 417 times, 1 visits today)

2 reacties op “DIY homeopathie voor dieren

 1. Beste Petra,

  Ik kom toevallig jouw website tegen, het ziet er mooi uit, maar als veterinair homeopaat wil ik je vragen voorzichtigheid te betrachten met het stimuleren van het gebruik van homeopatische middelen zonder een uitgebreid consult van een ervaren humaan of veterinair homeopaat. Homeopatische middelen van een sterkte als C30 hebben een diepe inwerking en moeten niet zomaar worden ingenomen. De geneesmiddelen worden in de klassieke homeopathie voorgeschreven op het totaalbeeld van de patient en de klacht. Wordt een middel niet op het totaalbeeld voorgeschreven dan werkt het niet, niet voldoende of in een nog erger geval wordt de aandoening verergerd. Daarmee doe je de homeopathie heel veel onrecht aan, want er zijn dan mensen die zullen zeggen dat homeopathie niet werkt terwijl waarschijnlijk het verkeerde middel is gekozen of het wordt geblokkeerd door medicijngebruik/ erfelijke belasting, etc. Ook dat niemand precies weet hoe homeopathie werkt klopt niet, er zijn ontzettend veel onderzoeken gedaan en nog steeds gaande. Ook bij dieren kun je schade berokkenen als er zomaar een middel wordt gegeven zonder dat daar professioneel naar gekeken is. Als voorbeeld geef ik Sil een mooi middel voor het uitdrijven van bijvoorbeeld splinters of behandelen van abcessen. Maar als een dier drachtig is het verstandig om juist voor een ander middel te kiezen. Ik heb je websites bekeken ze zien er erg mooi uit met veel aandacht voor de inhoud en met liefde voor de natuurgeneeskunde, ik hoop dan ook je mijn bericht ter harte neemt. Mocht je vragen hebben dan mag je me altijd contacten.

  Vriendelijke groet,
  Miranda Ruchtie

  • Beste Miranda Ruchtie,

   Ten eerste bedankt voor je commentaar!
   In mijn gratis e-book wijs ik mensen ook op het zoeken van advies bij homeopaten en homeopathisch artsen, maar inderdaad bij deze post zou ik het ook moeten vermelden. Ik zal het aanpassen.
   Ook zal ik nog wat meer aandacht gaan besteden aan de eventuele gevaren en deze vermelden bij de betreffende uitingen.
   In veel gevallen zal het zeker verstandig zijn om een veterinair homeopaat te raadplegen, maar er zijn natuurlijk ook gevallen waarbij snel homeopathisch handelen ergere problemen voorkomt en/of waarbij het niet nodig is om direct hulp te zoeken.
   Maar misschien kun je in een reactie vermelden wat een telefonisch consult kost, en hoe gebruikers van deze site advies kunnen krijgen.
   Voor wat betreft de werking van homeopathie. Als jij een onderzoek weet waarin de werking van homeopathie precies wordt aangetoond, dan hoor ik dat graag!
   Bedankt trouwens voor je complimenten voor mijn sites!
   Hartelijke groet,
   Petra Metz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.