Lekkere tussendoortjes zonder toegevoegde suikers of zoetvervangers zijn schaars, en dat is jammer, zeker als je van zoet houdt.
Wij ontdekten de Nákd repen, proefden ze, en vonden ze stuk voor stuk heerlijk. Alle vier de smaakvarianten bestaan grotendeels uit dadels en havervlokken.
• Haver bevat veel vezels, mineralen en vitaminen en helpt als je gewicht wilt verliezen. Het bevordert de spijsvertering en werkt cholesterol verlagend. Daarnaast geeft haver veel energie en heeft het een rustgevende werking
• Dadels zijn ondanks hun zoete smaak erg gezond voor het menselijk lichaam. Enerzijds hebben ze een laag vetgehalte en zijn ze cholesterolarm, anderzijds bevatten ze naast suikers ook veel voedingsvezels, vitaminen en mineralen (veel ijzer). Ze zijn goed voor de spijsvertering.
De ingrediënten zijn gemalen, maar de structuur is niet te fijn, zodat je nog een “byte” hebt. Je proeft echt de puurheid van de smaken, dit komt ook doordat bijna alle ingrediënten rauw zijn en dus puur en onbewerkt. Kortom het zijn echt lekkere en gezonde reepjes voor tussendoor en onderweg. Dit zijn de smaken:

Berry Cheeky:

dadels 39%, havervlokken, gemengde noten 14%, rozijnen 13%, appelsap, frambozen 2%, aardbeien 1%, natuurlijke smaakstoffen
Berry (30 gram): 100 kcal

Banana Bread:

dadels 37%, havervlokken, banaan 16%, walnoten 15%, rozijnen 13%, appelsap, natuurlijke smaakstoffen
Banana (30 gram): 102 kcal

Apple Pie:

dadels 38%, havervlokken, rozijnen 13%, gemengde noten 12%, appel 8%, appelsap, natuurlijke smaakstoffen
Apple (30 gram): 98 kcal

Cocoa loco:

dadels 38%, havervlokken, gemengde noten 15%, rozijnen 13%, appelsap, cacao 5%, natuurlijke smaakstoffen
Cocoa (30 gram): 102 kcal

Tenslotte, wie maakt deze heerlijkheden? Een Brits bedrijf genaamd Natural Balance Foods en dit is wat ze over zichzelf zeggen:
“We’re a little young British company devoted to increasing world happiness with healthier snacks, humour and helpfulness.
That means we make delicious, good-for-you munchies, do our best to help others, and try to spread a little joy along the way.”

In Nederland worden ze verkocht bij Bever Sport, de Tuinen (slechts 1 smaak) en online verkrijgbaar bij Vitamins.nl

(Visited 329 times, 1 visits today)
Nakd, puur gezond tussendoortje
  • Nakd
5

Samenvatting

Lekker, voedzaam en puur tussendoortje. Geen toegevoegde suiker. Dadels en haver zijn eigenlijk de basisingrediënten.
Veel keuze uit lekkere smaken.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)