Neem een homeopathische EHBO doos mee op vakantie!

Tijdens een vakantie gebeuren er vaak kleine ongelukjes, heb je snel insectenbeten, en spelen maag- en darmklachten snel op. Het is dan handig als je daar snel op kunt inspelen. Een homeopathische EHBO doos met 36 verschillende middelen geven je de mogelijkheid om de klachten zelf homeopathisch te behandelen.

Natuurlijk moet je ook in de vakantie bij ernstige klachten en aanhoudende klachten een arts raadplegen! Maar vaak kun je als je alert reageert op beginnende klachten veel ellende voorkomen.

Zo kan Arsenicum Album een goed middel zijn bij misselijkheid, diarree, kramp en overgeven door slecht voedsel en/of water. Het kan ook helpen bij wagenziekte.

Ook Nux Vomica is een middel dat past bij overeten of drinken wat tijdens een vakantie misschien vaker gebeurt. Hét aangewezen middel bij een kater! Het kan ook verlichting geven bij constipatie door te lang zitten in bijvoorbeeld een vliegtuig, bus of auto.

Apis is een goed middel wat past bij insectenbeten en Ledum bij wonden door het trappen in scherpe objecten. De wond uitwendig schoonmaken met een mengsel van water en Hypericum tinctuur. Bij stekende pijnen na verwonding kan Hypericum in een homeopathische verdunning als inwendig middel ook worden ingezet.

Bij verwondingen, kneuzingen, verstuikingen kan Arnica veel ellende voorkomen. Mijn ervaring is dat het zwellingen en blauwe plekken voorkomt.

Arg nit kan helpen bij vliegangst.

homeopathische ehbo kit
Homeopathische EHBO doos

Om als leek homeopathische middelen te gebruiken is niet altijd even gemakkelijk. Daarom hebben wij een Nederlandse homeopathische gids in PDF gemaakt en een website waarmee je eenvoudig het juiste homeopathische middel bij een klacht kunt vinden.

Er is een bijpassende homeopathische EHBO doos met 36 middelen in onze shop verkrijgbaar. Het zijn glazen buisjes van 2 gram met granules (kleine ronde balletjes) in de potentie C30.

Wil je meer weten over deze homeopathische middelen? Kijk dan hier: http://homeopathische-middelen.natuvitaal.nl/.

Koop in onze shop de homeopathische EHBO doos of bestel de gratis homeopathiegids.

(Visited 3.422 times, 1 visits today)