Homeopathie

Homeopathie is een geneeswijze voor jong en oud, die het zelfgenezend vermogen van het menselijk organisme stimuleert. Er zijn veel homeopathische middelen die in een lage verdunning redelijk oppervlakkig werken en geschikt zijn voor acute klachten en zelfmedicatie. (C en D potenties). Hier kan men volstaan met het zoeken naar een klacht en de omstandigheden erbij om het juiste middel te vinden. Het kan ook geen kwaad als meerdere middelen tegelijkHomeopathische kit of huisapotheekworden gegeven. Bij klachten die aanblijven of die ernstig zijn kunt u het beste een arts en/of een homeopathisch arts raadplegen. Dit is een huisapotheek in een etui met rits die 32 homeopathische middelen bevat. Er zit een uitgebreide folder bij, waarmee je zelf eenvoudig op basis van klachten en omschrijvingen het juist middel kunt vinden.

In de Natuvitaal webshop vind je  deze Helios Homeopathische huisapotheek.
Een homeopathische thuisapotheek is een doos met meer dan 30 homeopathische middelen met een brochure erbij waarmee je zelf eenvoudig een passend homeopathisch middel kunt vinden voor de meest voorkomende klachten en ongemakken. Klik hier om de artikelen over homeopathie te bekijken.

Veiligheid voorop

Raadpleeg altijd een (homeopathisch) arts bij ernstige ziektes en ongevallen. Gebruik je intuïtie en gezond verstand. Als de situatie ernstig is, regel dan eerst hulp en zoek een passend middel terwijl je wacht op hulp. Raadpleeg ook een (homeopathisch) arts als minder ernstige klachten steeds terugkomen of niet verbeteren. Een goede homeopaat of homeopathisch arts kan zwakheden in de constitutie (lichaamsgestel) verbeteren, waardoor symptomen verdwijnen.

Zoek je een homeopathisch arts? Ga naar de Vereniging van Homeopathische Artsen in Nederland.

Gerelateerd artikel: Homeopathische huisapotheek