los homeopathisch middel

los homeopathisch middel kopen?

Via een homeopaat of homeopathisch arts

Als je onder behandeling bent bij een homeopaat of homeopathisch arts bent, koop je het middel vaak bij deze arts of homeopaat of wordt het bij het consult geleverd. Dit gaat dan vaak over diepwerkende middelen in een hoge potentie (een hoge verdunning). Bij lang durende, terugkomende of chronische klachten is het ook de weg die je het beste kunt gaan. Dus als je hier voor een homeopathisch middel zoekt, maak dan een afspraak bij een homeopathisch behandelaar.los homeopathisch middel

Homeopathisch complexmiddel via drogist of apotheek

Veel mensen zijn geïnteresseerd in homeopathie en kopen wel eens een complex-middel (meerdere homeopathische middelen bij elkaar) van Dr A.Vogel of VSM. Zo is bijvoorbeeld Chamodent een bekend middel van VSM bij het doorkomen van tandjes en Famosan een bekend complex-middel van Dr A. Vogel. Maar als je iets meer weet van homeopathie of via een Homeopathiegids of website een specifiek middel hebt gevonden voor een acute kwaal dat heel goed past, dan zou je misschien liever dat enkelvoudige middel willen geven.

Het is daarom erg handig om de belangrijkste, meest gebruikte homeopathische middelen bij acute klachten in huis te hebben, bijvoorbeeld in een homeopathische huisapotheek waar wel 36 verschillende middelen in zitten. Maar soms heb je nét dat andere middel nodig en wil je dat zo snel mogelijk in huis hebben.

Online losse homeopathische middelen kopen

Bij Viata.nl hebben ze voordelige homeopathische middelen van Boiron, een franse fabrikant van homeopathische middelen. Ze zijn bekend geworden door het middel Oscilloccocinum dat zijn bekendheid heeft gekregen als veel gebruikt middel bij griepverschijnselen. Bij acute klachten zou ik de potentie 30K aanraden, dat vergelijkbaar is met C30. De prijzen variëren tussen de 4 en 5 euro. De verzendkosten zijn €4,95.

Bij de online drogist verkopen ze losse homeopathische middelen in de potentie C30 van VSM. De prijs hiervoor is €12,50 excl. €3,95 verzendkosten.

Zoek het juiste middel bij een acute klacht

Een hele handige website om het juiste middel bij een klacht te vinden is http://homeopathische-middelen.natuvitaal.nl/lijst-met-klachten/ of download onze gratis homeopathiegids. Een boek met klachten zoals een homeopaat die gebruikt, wordt een repertorium genoemd. Een online repertorium vind je hier: online repertorium. Helaas wel alleen in het engels.

(Visited 1.815 times, 1 visits today)